Bel: 0486 67 84 85

Jouw wagen snel en veilig verkopen voor een eerlijke prijs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij contacteren jou binnen het uur!

  • Direct Cash.
  • Snelle opvolging.
  • De hoogste prijs.
  • 100% Betrouwbaar.
  • Geen autokeuring nodig.
  • Ook schadewagens.

verkoop tweedehands auto

U wil uw tweedehands auto verkopen ?

De autohandelaar…. zorgt voor een feilloze opvolgen van de verkoop van uw auto. Wij regelen de nodige documenten en indien nodig zorgen wij ook voor de export documenten.

U kan zelfs uw tweedehands auto aan ons verkopen zonder keuring. Een keuringsbewijs is niet altijd nodig voor export dus wij regelen alles. U kan uw auto ook zeer snel verkopen indien u erover denkt met ons in zee te gaan. Wij komen een keertje vrijblijvend langs en bieden u direct cash geld of via overschrijving. Daarna komen wij uw auto gratis ophalen met onze takeldienst.

Voor de verkoop tweedehandsauto bieden wij u alle nodige service zodat u op uw beide oren kan slapen.

Auto verkopen zonder keuring

U hebt geen keuringsbewijs? Geen probleem! Bij ons kan je jouw auto verkopen zonder keuring. Indien wij een koper vinden voor jouw auto in België zorgen wij voor de keuring en eventuele reparaties zodat de wagen veilig aan een tweede leven kan beginnen.

Wanneer de wagen bedoeld is voor export zorgen wij voor de nodige export documenten.

Zo kan je jouw oude auto snel verkopen zonder gedoe. Een tweedehands auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig als met Opkoper Wagens.

snel auto verkopen

Moet het snel gaan ? U kan uw auto snel verkopen bij de auto handelaar. Vul het formulier in of bel ons en wij komen direct vrijblijvend langs na afspraak. Uw auto kan perfect de dag zelf nog verkocht worden, later kan ook indien gewenst.

Wilt u snel uw auto verkopen ?  Via onze website kan u vlot en veilig uw auto aanbieden om de beste prijs voor uw auto te ontvangen. Van ongevalwagen tot oldtimer, van bestelwagen tot personenwagen, jong of oud, wij geven gegarandeerd binnen de 24 uur ons beste bod.

Van zodra er een overeenkomst is bereikt hoeft u enkel contact op te nemen met de koper, een afspraak te maken en te klinken op de verkoop.

Mijn auto verkopen

Mijn auto verkopen…. Hoe begin je eraan. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Kies daarom voor de auto handelaar. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop tweedehandsauto.

Of u nu uw auto snel wil verkopen of liever wat meer tijd neemt. Wij ondersteunen u bij de verkoop van uw tweedehandsauto. Vul hierboven het formulier in en wij contacteren u om eventueel een afspraak te maken.

U kan ons natuurlijk ook gewoon bellen en wij komen langs. Een oude auto verkopen is bij auto handelaar…. zeer eenvoudig en in alle vertrouwen.