Jouw wagen snel en veilig verkopen voor een eerlijke prijs? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij contacteren jou binnen het uur!

Bel: 0486 67 84 85

Auto verkopen in

Antwerpen – Gent – Brussel – Brugge – Hasselt


 
Uw wilt uw auto verkopen? Kies voor Opkoper Wagens.
Geen urenlange zoekertjes plaatsen, geen ongewenste kopers, geen tussenpersonen.
Wij kopen personenwagens, bedrijfswagens, lichte vracht, camionetten, 4×4, …
Ook met veel kilometers en/of schade
 

Opkoper wagens koopt wagens aan over gans het land. Gaat het nu om de verkoop van een tweedehands auto of een sloopauto ophalen, bij de autohandelaar …. bent u aan het juiste adres. Wij komen graag een keertje vrijblijvend kijken om te bepalen wat een correcte prijs is voor uw wagen.

Snelle overdracht

Direct cash

Alle merken

sloopauto ophalen

Wij kopen alle auto’s! Ook met gebreken aan het koetswerk of mechanische mankementen. Zelfs uw sloopauto komen wij gratis een keertje bekijken en wij bieden u na taxatie een mooie prijs. Wij komen daarna uw sloopauto gratis ophalen over gans belgië zodat u zelf niet meer met rompslomp zit en kan genieten van uw nieuwe wagen. Een sloopauto laten ophalen is toch dikwijls een gedoe met takeldiensten en papieren maar daar hoeft u zich met opkoper wagens dus geen zorgen over te maken! 

verkoop mijn auto

Bent u op zoek naar een auto handelaar voor de verkoop van uw auto? Opkoper Wagens neemt u alle zorgen uit handen. Wij hebben een jarenlange ervaring in de inkoop en verkoop van auto’s, ook voor export. Wij zorgen voor de juiste papieren, eventuele reparaties en zorgen dat uw auto een tweede leven krijgt. Dus zelf geen rompslomp met papieren of andere ongemakken. Wij pikken uw auto gratis op na schatting en betaling en u kan uw tijd steken in belangrijker dingen.

Wagen verkopen

Een wagen verkopen is dikwijls een hele rompslomp en een tijdrovende bezigheid. Daarom kan het handig zijn om een beroep te doen op een auto handelaar. Opkoper wagens heeft een jarenlange staat van diens als het over een wagen verkopen gaat. Indien u benieuwd bent naar het hoogste bod dat u kan krijgen voor uw wagen te verkopen ? Vul ons invulformulier in en wij contacteren u snel om een vrijblijvende afspraak te maken. U hoeft die niet ver van huis te rijden om uw auto te verkopen want met onze eigen takeldienst komen wij uw wagen gratis ophalen. Wij bieden steeds een faire maar hoge prijs indien u uw wagen wil verkopen. Betrouwbaar en snelheid voeren wij hoog in het vaandel!

tweedehands auto opkopers

Met al de tweedehands auto opkopers ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Het laatste dat u moet doen is u zorgen maken over uw oude wagen. Opkoper wagens heeft jarenlang ervaring als tweedehands auto opkoper en kent het reilen en zeilen van de auto verkoop. Wij nemen u dus alle zorgen uit handen en betalen een mooie prijs voor uw tweedehands auto. Hierdoor kan u meer tijd steken in leukere dingen, zoals uw nieuwe wagen bijvoorbeeld!